HÚS   FELDOLGOZÓ

__________

Az Attila Cindel vállalkozó, Hús Feldolgozó és Tartósító Üzem, Bajmok húsfeldolgozó vállalkozás, amely folyamatosan építi a jövőjét, fejlesztéseit pedig versenyképességének növelése érdekében teszi. Ezt a kiváló és a piacon is keresett, tradicionális ízvilágú feldogozott termékek gyártásával éri el.

A fejlesztés folyamán új műszaki eszközök beszerzésére került sor. Így 2016 folyamán a cég támogatást nyert a Prosperitati Alapítványtól, amikor a hús feldolgozásához szükséges eszközöket szerezte be. 2017-ben Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Magyarországgal szomszédos országokban nyilvántartott és működő magyar családi vállalkozások tevékenységének támogatása, valamint 2018-ban, a külhoni magyar családok éve keretén belül nyert a cég támogatást. A cél a húsfeldolgozás műszaki feltételeinek fejlesztése volt, gépek, berendezések, eszközök beszerzésén, valamint irodahelység felszerelésén, eladási lehetőségek fejlesztésén keresztül.

A fejlesztések következménye a modern technológia alkalmazása, a modern eszközök használata, valamint a szabványosított, előírásnak megfelelő gyártási feltételek.

Az egészségügyi előírásoknak megfelelően a feldolgozó üzem helyiségei is saját hűtő-fűtő berendezéssel vannak felszerelve. Ilyen munkakörülmények mellett végezzük a mangalica sertés húsának és egyéb patás állatok húsának feldolgozását.

A mangalica sertések feldolgozásával nyerjük a következő tradicionális ízvilágú feldogozott termékeket: sonka, szalonna, kolbász, vastagkolbász, tepertő, zsír stb. A füstölt húsáru kisebb kiszerelésű csomagolása arra alkalmas eszköz segítségével történik, mely a HACCP és hazai egészségügyi standardoknak megfelelő. Az extra minőségű és csomagolású, kivitelre is alkalmas, tradicionális ízvilágú füstölt áru iránti kereslet növekvő, a költségtudatos termelés és a jó minőség pedig versenyképes árakat biztosítanak.

HÚSTERMÉKEK

__________
Tepertő

Tepertő

Házi szalonna

Házi szalonna

Sonka

Sonka

BLOG

__________
Miben más a mangalicahús?

1.3.2019

Miben más a mangalicahús?

A mangalicahús a magasabb zsírtartalmú húsok közé tartozik. A hús sötétebb, mint más sertésfajták húsa, illata erősebb, szerkezete lédús és puha. A hátsó szalonna vastagsága akár 25 centiméter is lehet.

bővebben...
Hogyan készítsünk hidegtálat mangalica-termékekből?

1.3.2019

Hogyan készítsünk hidegtálat mangalica-termékekből?

A hidegtál az egyik leggyakrabban készített vendégváró. A hidegen kínált finomságok azonban nem csak akkor készíthetőek, ha nagyobb vendégsereg érkezik otthonunkba – az családi ünnepek menüje is feldobható egy jó hidegtállal.

bővebben...

KAPCSOLAT

__________