PRERADA   MESA

__________

Attila Cindel PR, radnja za preradu i konzervisanje mesa Cindel Bajmok gradi svoju budućnost povećanjem svoje konkurentnosti da bi osvojio nova tržišta.

U skladu sa tim ciljem je obezbedio novu opremu, 2016. god uz podršku Fondacije Prosperitati je nabavio mašinu za mlevenje mesa, mešalicu i hidrauličnu punilicu. Tokom 2017. god. je uz podršku Fondacije Betlen Gabor iz Mađarske, u okviru programa podrške porodičnih preduzetnika u susednim zemljama sa Mađarskom nabavio mašnu za vakum pakovanje, vagu za etiketiranje i merenje, kolica za transport i pušnicu, ledomat kao i niz sitnije opreme koja se koristi prilikom prerade mesa.

Shodno zdravstvenim propisima prostorije za preradu mesa se sastoje od komore za hlađenje, pušnice, prostora za zrenje i skladištenje. Pod ovakvim uslovima planiramo i realizujemo program prerade mesa mangulice i drugih kopitara, koje otkupljujemo direktno od proizvođača.

Proizvodimo: šunku, slaninu, kobasice, kulen, čvarke, mast itd. Pušena roba se pakuje u vakumsko pakovanje pridržavajući se HACCP zdravstvenim standardima.

Vakum pakovane, pušene mesne preraređevine tradicionalnog ukusa, ekstra kavaliteta i privlačnog izgleda, spremne su i za izovoz, kao i za snabdevanje potreba domaćeg tržišta.

MESNI    PROIZVODI

__________
Čvarci

Čvarci

Domaća slanina

Domaća slanina

Šunka

Šunka

BLOG

__________
U čemu je meso mangulice drugačije?

1.3.2019

U čemu je meso mangulice drugačije?

Meso mangulice ima veći sadržaj masti. Samo meso mangulice je tamnije od mesa drugih rasa svinja, miris je jak, a meso je nežno i veoma sočno. Na leđima, debljina slanine može da iznosi i do 25 centimetara.

opširnije...
Kako napraviti odlične meze od proizvoda od mangulice?

1.3.2019

Kako napraviti odlične meze od proizvoda od mangulice?

Meze poslužene na ovalu se najčešće pripremaju, kada se očekuje veći broj gostiju. Međutim, nema razloga da u ukusnim zalogajima ne uživate i prilikom porodičnih praznika.

opširnije...

KONTAKT

__________