PRERADA   MESA

__________

Attila Cindel PR, radnja za preradu i konzervisanje mesa Cindel Bajmok gradi svoju budućnost povećanjem svoje konkurentnosti da bi osvojio nova tržišta.

U skladu sa tim ciljem je obezbedio novu opremu, 2016. god uz podršku Fondacije Prosperitati je nabavio mašinu za mlevenje mesa, mešalicu i hidrauličnu punilicu. Tokom 2017. god. je uz podršku Fondacije Betlen Gabor iz Mađarske, u okviru programa podrške porodičnih preduzetnika u susednim zemljama sa Mađarskom nabavio mašnu za vakum pakovanje, vagu za etiketiranje i merenje, kolica za transport i pušnicu, ledomat kao i niz sitnije opreme koja se koristi prilikom prerade mesa.

Shodno zdravstvenim propisima prostorije za preradu mesa se sastoje od komore za hlađenje, pušnice, prostora za zrenje i skladištenje. Pod ovakvim uslovima planiramo i realizujemo program prerade mesa mangulice i drugih kopitara, koje otkupljujemo direktno od proizvođača.

Proizvodimo: šunku, slaninu, kobasice, kulen, čvarke, mast itd. Pušena roba se pakuje u vakumsko pakovanje pridržavajući se HACCP zdravstvenim standardima.

Vakum pakovane, pušene mesne preraređevine tradicionalnog ukusa, ekstra kavaliteta i privlačnog izgleda, spremne su i za izovoz, kao i za snabdevanje potreba domaćeg tržišta.

MESNI    PROIZVODI

__________
Čvarci

Čvarci

Domaća slanina

Domaća slanina

Šunka

Šunka

BLOG

__________
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ', extract(DAY FROM post_time) AS post_day, extract(MONTH FROM post_time) AS post' at line 1